dimecres, 29 d’octubre del 2008

Queens of stone age - Like a drug



adhesió al manifest contra la captura de l'óssa Hvala
Fa un dia genial: per llegir i prendre un te. Anem a cerca bolets?

Queens of stone age - Like a drug (clica per veure la lletra)

6 comentaris:

e. ha dit...

jajajaja

ostres, et veig molt implicat amb Hvala, no sabia que tinguessis aquest instint protector de la natura.

pensa que els cadells i animalons en general fan guanyar molts xiquipuntos ;)

brufus ha dit...

Com em toquin la óssa, organitzo un grup de caça. La presa: el síndic d'Aran.

Anònim ha dit...

Quins motius tens per defensar aquesta causa?

No ets de la zona i a sobre ets de ciutat.

Ves un dia a passejar per la muntanya i troba't a l'animal aquest, a veure com li expliques que estas de part seva

Núria ha dit...

Visca els Pirineus!

brufus ha dit...

Benvolgut Anònim,

Sí, és cert no sóc de la zona i més de ciutat i, embolica't que fa fort, de Barcelona. I què? Les qüestions del medi natural no afecten només a aquells que hi tenen la casa aprop.

Però els que si que ho són, de la zona, són els óssos. Per algun motiu escopetil han desaparegut i ha estat necessari reintroduir-los (amb la demanda i el suport de les associacions pirinenques com DEPANA).

Estaràs d'acord amb mi que el bosc té una sèrie de perills: des escurçons, a bolets verinosos, penya-segats en un dia de boira... I no per això sortim a la caça dels escurçons, extingim els bolets i cobrim amb ciment els penya-segats. Cal fer pedagogia d'aquests riscos per tal que les persones que vulguin gaudir de la muntanya, i dels Pirineus en particular, no facin res que pugui posar la seva vida en perill, ni tampoc la vida d'aquells que habiten els trossos de bosc que encara no hem poblat. Un exemple: posar-se a cridar, gesticulant en excés no és una actitud prudent per tenir davant d'una óssa, i menys, si tal i com diuen, està prenyada.

Aquests són entre d'altres els motius que tinc per defensar aquesta causa, i demanar-te que firmis el manifest. I recorda que si vols fer alguna recomanació musical, per això i som.

Visca els Pirineu i Visca l'Hvala

e. ha dit...

pobre síndic, jo el vaig veure tocar l'acordió a les festes de Bossòst i ho feia molt bé, no el cacis home

pel que fa als motius de defensar una causa, és un pèl reduccionista pensar que si només si ets del lloc pots tenir-ne una opinió.

o és que les lleis són locals? no pas. doncs les manifestacions de les persones, les seves actituds polítiques també poden ser nacionals o internacionals.

i en aquest cas, estem parlant de decisions humanes que afecten al medi natural que, després de tot, hi era abans dels pobles, les estacions d'equí i els xalets adosats de collserola (i la seva polèmica amb els porcs senglars).