dijous, 4 de març del 2010

Joan Manel Serrat - Fa vint anys que tinc vint anys (Homenatge Rubianes)



Avui és dia d'aniversari...En faig 3! És diu ràpid això tresanys. Però això es tradueix en 1068 cançons (de fet 1069 doncs hi ha un dia que en va haver-hi dos, eh Rayuel i Noia de Vidre)... Això vol dir que hi ha hagut un 97'53% d'eficiència...No està mal, no?

Però això no és el més important...En aquests tres anys, el blog ha tingut dos col·laboradors fixes, en primer lloc l'amic Kalessin i també, tot i que últimament una mica desaparegut, el Rayuela...Però encara més important que això és el nombre de recomanacions que hi ha hagut. Recomanacions d'amics de tota la vida, d'amics trobats més tard, de seguidors del blog i d'anònims... No està malament del tot!

Això és tradueix en milers i milers de visites i en molta estona compartint cançons!

La cançó que més cops s'ha escoltat ha set: Manel - Corrandes de la parella estable. I no és casual...Doncs aquesta cançó va patir l'efecte Guardiola...Recordeu un dia que el Guardiola feia anys i ho va celebrar escoltant Manel...Uns espontanis van fer uns versos sobre ell... Total que el dia següent aquesta cançó, que feia molts mesos que estava penjada...Va batre el rècord absolut de visities en un dia a earenjoy!!! També és el post més comentat i amb més participació!

Gent de tots els continents i de la majoria d'Estats han estat escoltant música a través d'aquest blog! I això, què voleu que us digui? Doncs fa gràcia.




Joan Manel Serrat - Fa vint anys que tinc vint anys (Homenatge Rubianes) (clica per veure la lletra)

3 comentaris:

Pep ha dit...

Felicitats reietó !

3 anyets ... què mono !

Molt bé, és diu aviat però 3 anys de constància és tot un mèrit ni ha que no aguanten ni tres anys de cap o de veguer ;)

Jo no comento mai però ja saps que sempr et llegeixo (o més aviat que t'escolto)

La Noia de Vidre ha dit...

Per molts anys i gràcies!nosaltres també et som fidels :)

he descobert un munt de música variada amb l'earenjoy!

fins la propera!

e. ha dit...

com hi va, el Pep!

t'he de dir que jo l'havia escoltat uns quants cops, les corrandes, abans de tenir el disc de manel... pero no va ser per l'efecte guardiola (de fet, me'n vaig assabentar fa poc, d'aquesta historia).

quina pena que el google analytics no et digui quantes nacions et llegeixen, t'escolten vull dir...