dimecres, 6 d’agost del 2008

Josu Goia - Kantua eta burdin



Uns merescuts dies de vacances em tornen aquí amb les piles a tope. Aquests dies he estat envoltat de dos companys amb els que hem compartit riures, molts, i alguna que altra cara llarga, també :D.
No vull deixar de dir que l'autor de la cançó d'avui és un exalcalde de la localitat de Bera (Nafarroa). És un alcalde que no ha deixat de ser-ho per pròpia voluntat, ni la dels seus veïns, més aviat per una llei. Aquest senyor forma (o formava) part d'HB i per aquesta raó no se li permet presentar-se. No entraré en fer valoracions polítiques, mai ha estat l'aspiració ni inspiració d'aquest blog. Pel que fa les valoracions personals, diré que aquest home ens ha tractat com pocs de nosaltres faríem amb 3 desconeguts, i no tan sols a nosaltres, a una colla llarga d'escoltes que han passat per la seva localitat. Des d'aquí, doncs, una abraçada fins que el tornem a veure, com deia Salvador Allende, más temprano que tarde.

Us recomano també que llegiu el seu llibre "Encuentros con la guardia civil", un recull d'anècdotes amb diferents cosos policials escrites en clau d'humor.

Josu Goia - Kantua eta burdin (clica per veure la lletra)