dimecres, 1 d’agost del 2007

Baden Powell - Chão de estrêlas



Ja sé que avui m'havia compromès posar una altra cançó... Em sap greu, és que m'ha fet gràcia posar aquesta música d'un guitarrista. Es veu que el pare, del guitarrista, era un friki del moviment escolta. Una mica més a prop, de Brownsea.

2 comentaris:

rosa ha dit...

Em recorda una nit molt especial,ja fa molts anys, asseguda en una taula per a dos, a la voreta del mar, llum d'espelmes i un senyor tocant una melodia intensa, planera, que et feia obrir els sentits.

Cristina ha dit...

Hola Rosa que alegria trovar-te per aqui. Molt maca aquest melodia. I si, soc una incondicional i perdona, potser no t'hagues hagut de preguntar el motiu per el que les penjes, sorry.
Jo penjo a Esencia tot allo que per a mi es o ha estat important en algun moment, pero espero a penjarles cuan l'essensia d'aquell moment torna a la meva vida per uns instants, a les hores es quan ho penjo , no se si m'he explicat, be, aixi ho faig mes especial, quan les penjo a Articulos es per un altre motiu, o per complementar o per recordar-me algo a mi mateixa, ja veus, tot un mon.